Podrška malim i srednjim preduzećima – Bespovratni novac za ulaganje u energetsku efikasnost i OIE

Podrška malim i srednjim preduzećima – Bespovratni novac za ulaganje u energetsku efikasnost i OIE

U okviru projekta Zeleni ekonomski razvoj (GED) otvoren je Javni poziv za dodjelu bespovratnih finansijskih sredstava malim i srednjim preduećima za sprovođenje mjera energetske efikasnosti i obnovljivih izvora energije. Rok za podnošenje prijava je 12. avgust 2022. godine do 17:00 časova.

Cilj Javnog poziva je pružanje podrške za najmanje 18 MSP za ulaganje u energetsku efikasnosti i tehnologije obnovljivih izvora energije, za 10 MSP za sprovođenje detaljnih energetskih audita i za 3 MSP za uvođenje sistema upravljanja energijom, saopšteno je iz Gradske razvojne agencije Istočno Sarajevo.

Na javni poziv mogu se prijaviti mala i srednja preduzeća koja imaju do 250 zaposlenih i koja su registrovana najmanja dvije godine prije objave ovog Javnog poziva.

Detaljne informacije dostupne su OVDJE.

Cilj projekta GED je uspostavljanje održivog sistema upravljanja energijom/energetskog menadžmenta u RS/BiH u cilju smanjenja emisije štetnih gasova, unapređenje energetske efikasnosti javnih objekata i sistema javne rasvjete i reinvestiranje ostvarenih finansijskih ušteda.

Preuzeto sa: https://www.mreza-mira.net/vijesti/pozivi-za-projekte/podrska-malim-i-srednjim-preduzecima-bespovratni-novac-za-ulaganje-u-energetsku-efikasnost-i-oie/

PARTNERI:

 Web stranica je finansirana od strane Evropske unije. Sadržaj ove web stranice je isključiva odgovornost projektnog tima i ni na koji način se ne može smatrati da odražava stavove Evropske unije

Scroll to Top