STILLES ENTERIJERI

STILLES ENTERIJERI

Firma Stilles d.o.o. egzistira na tržištu BiH već od 2000. godine. Od svog osnutka  i pionirskih koraka izrade i montaže, tada avangardnog programa Sogal plakara sa kliznim vratima, firma je prešla ogroman put do prerastanja u kolektiv kakav je danas. U prilog tome govori i 28 zaposlenih, salon od 300 m2 u Sarajevu (Bulevar Meše Selimovića 23) i proizvodni pogon od 1000 m2 također u Sarajevu (Džemala Bijedića 156).

Vodeći se idejom da „svaki prostor inspiriše za sebe“ projektni tim Stilles-a, više od decenije, projektuje i realizira životne i radne prostore, na oduševljenje svojih klijenata. O tome govori duga lista zavidne klijentele, koja uživa u modernim i klasičnim enterijerima, osmišljenim u projektima domaćih ili inostranih arhitekata

Konstantan rad na kvaliteti proizvoda i usluga, zadovoljavajući ukuse visokozahtjevnih klijenata, a uz primjenu odgovornog poslovanja i upravljanja, potvrdili smo uvođenjem  standarda ISO 9001:2008.

Kao dodatnu potvrdu kvaliteti rada, Stilles-ov prepoznatljivi proizvod Sogal,  nosilac je prestižne nagrade Superbrand 2011/12. godine za Bosnu i Hercegovinu.

MI INSPIRACIJU NALAZIMO U PRIRODI!

Više informacija putem web stranice: https://stillesenterijeri.com.

PARTNERI:

 Web stranica je finansirana od strane Evropske unije. Sadržaj ove web stranice je isključiva odgovornost projektnog tima i ni na koji način se ne može smatrati da odražava stavove Evropske unije

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top